Fins aviat!

divendres, 16 de gener del 2009

Hola a tots,


Aquesta ja és l'última entrada del bloc (post)multimèdia. De fet, l'hauria d'haver fet el passat dimecres 14 de gener per la tarda, però no vaig tenir temps. I això que vaig escriure la parrafada sobre el Google Earth xD. I ara, després de llegir l'entrada de la Rebeca sobre la cloenda de les classes i que necessitava el bloc per publicar un parell de coses sobre Llenguatges Verbals i No Verbals, m'he decidit que és el torn d'acomiadar-me i fer una mica de valoració sobre el bloc.



Tinc una sensació estranya: no sé si he fet el que realment havia de fer amb el bloc.  M'intentaré explicar.


Tinc certa experiència en el món de la blocosfera, però amb tanta mala sort que sempre decideixo matar les meves bitàcoles personals o bé les abandono durant llargues temporades com és el cas del fotolog. I de fet, en certa manera, el bloc ha estat força abandonat al llarg del quadrimestre. Sóc conscient que no s'havia d'escriure a diari, però sé que podria haver escrit molt més, o com a mínim haver-lo mimat més, que amb prou feines posava imatges als escrits i crec que he fet pocs comentaris als blocs de la resta de companys.


De fet, hi ha moltes entrades que s'han quedat com a esborranys (del tipus:  "El bloc com a recurs educatiu", "Que venen els Reis mags -o les joguines que m'hagués agradat tenir-" o "Novetats a Wordpress"  a més de les moltes coses sobre els videojocs que tenia per explicar) o bé com un element d'una llista de "coses per fer per al bloc de multimèdia" en que m'apuntava els temes que havíem tractat a classe i que em proposava fer alguna reflexió.Per què no les vaig publicar en el seu moment? Per falta de temps... Val i ja que estic escoltant Lazy dels Suede, doncs si, possiblement la vagancia també hagi col·laborat. Ara, i a poc a poc, espero que algunes vegin la llum, tot i que ja sigui fora del calendari acadèmic.


Ara per ara, hi ha un altre tema existencialista: Que li passarà a (post)multimèdia? Com he dit anteriorment, acabaré de publicar els esborranys que tinc, però i després d'això? Quan vaig començar CAV havia pensat en fer-me un portafolis digital o buscar un espai virtual on poder mostrar tot el anés fent. Aquest projecte mai va veure la llum, però ara tinc l'espai adequat (tot i que segueixo sense ser massa entusiasta de wordpress), així que, de moment... mato a (post)multimèdia, però li dono la benvinguda al nou titol del bloc que encara està per decidir i que servirà per anar fer ressó de totes aquestes cosetes (que a vegades ens costa tant d'entendre) que estem fent a CAV.


Que vagi bé i fins a la propera,


Núria

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa una reflexió...